FIGU nedir?

GÜNCEYE DAİR

Bu günce FIGU kuruluşuna resmî bir şekilde ait değildir ve FIGU tarafından aktarılan her türlü bilginin Türkçe dilinde yalnızca tarafsız bir çeviri hizmeti sunmaktadır. Resmî olup çevrilmiş olan bilgiler telif hakkına sahiptir ve gönderi sonlarında belirtilmiştir. Kişisel gönderiler ise bu güncenin sahibi tarafından yazılmaktadır ve yazar ismi gönderi sonunda belirtilmektedir.

BİLİNMEYE DEĞER VE OKUNMASI RİCA EDİLEN BİR YAZI

Milyarlarca yıldır evrensel yalvaç ve elçi Nokodemion'dan beri süregelen bir görevin temsilcisi olan ‹Billy› Eduard Albert Meier (BEAM) hiçbir anlamda ve bakımda başka insanlara bir mürit veya tarikat lideri vasfında davranan bir insan DEĞİLDİR, dolayısıyla sadece bir kılavuz ve öğretmen sıfatı sürdürmektedir.

FIGU, sözüm ona "Yeni Çağ" (New Age - Wikipedia) adı altında bulunan "spiritüel ilerleme/gelişim", yücelmiş evliyalar/ustalar, yüksek/ileri varlıklarla temas kurma, ışık varlıklarından ilhamlar edinme, parapsikoloji, meleklerle iletişim, sihir ve büyü vs. gibi ezoterik ve salt gerçeğe aksi düşen saçmalıkları barındıran bir tarikat veya kuruluş DEĞİLDİR.

FIGU, katiyen dinyayar bir yolda ilerlemez ve bu yüzden etrafında "havariler veya müminler" toplamayı gütmez.

Dolayısıyla FIGU üyeleri herhangi bir din öğretisine ait mümin insanlar olmayıp yaratılışsal gerçeğin arayışını sürdüren kişiliklerdir.

FIGU kuruluşu hiçbir anlamda belli bir felsefeyi, dünya görüşünü, düşünce tarzını, zihniyeti, spiritüel doktrini vs. yaymayı amaçlayan ve bir müridin veya bir din liderinin kullarının üzerinde asasını savurduğu ve onlara emirlerini yağdırdığı bir tarikat hiçbir şekilde DEĞİLDİR ve OLMAYACAKTIR.

FIGU üyeleri her anlamda ve her bakımda eşit haklara ve özgür iradeye sahip insanlardır ve HERKES kendi eylemleri ve yaptıklarıyla sorumludur. Kimsenin birbirinden fazla veya az değeri yoktur.

FIGU, katiyen insanlara bir fikri veya belirli bir düşünce tarzını dayatma yoluyla insanların aklına sokma yöneliminde bulunmaz. FIGU'nun izlek düşüncesi bir fikri dayatmaktansa hakikati ve ilgili gerçekleri gözler önüne sürerek insanların bunları kendi bilinçleriyle ve akıl melekeleriyle üzerine düşünüp tartıp ve bunun sonucunda ortaya çıkan fikirleri ve bilgi değerlerini de göz önünde bulundurarak doğru mu yanlış mı olduğuna insanın kendi hür iradesiyle karar vermesine dayalıdır.

FIGU'nun ereği; Billy'nin, Plejarenlerin ve hatırlanması zor devirlerden beri hayatlarını barışçıl ölçütlere ve etkilere ve evrensel gerçeğe göre sürdüren diğer dünya dışı kökenli insanların da desteğiyle gerçeği dünya çapına yaymaktır.

FIGU'nun bir diğer hedefi ise tüm insanlar hayatlarını gerçeğin öğretisine göre şekillendirmesi gerektiğidir ki böylece gerçeğin uygulanışı ve yasaları ve buyrukları Yaratılışa uygun bir usulde başarılı bir şekilde insanlarda etkisini bulsun.

FIGU, insanları aşırı nüfus artışı, insan işkencesi, kadınlara, hayvanlara ve çocuklara yapılan zulümler, idam cezası gibi tüm insanoğlunu ilgilendiren en önemli konulara ve meselelere dair bilgilendirmekle görevlidir. Bu amaçla her ülkenin hükûmetine yazılar gönderip güncel durumları gözlerinin önüne sermektedirler. Bilmukabele bahsi geçen konularla meşguliyeti olan veya herhangi bir ilgisi bulunan kuruluşlara, derneklere ve diğer gruplara olduğu gibi şahsi kişilere de yazılar göndermekteler.

Billy’nin 1998'deki bir röportajında bahsettiği üzere:

FIGU’nun hedefi yaratılışsal doğal yasa ve buyruklara dair gerçeğin dünya çapında yayılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda bu yasa ve buyruklara göre olan dirlik yoruğunu da yaymaktır ki bu sayede insan sevgi, bağdaşım, insancıllık ve ehemmiyetli bir evrim gerçekleştirip yaşayabilsin.

Yaratılışsal doğal gerçeğin öğretisine ilişkin görevler bayağı çeşitli. Örnek vermek gerekirse; aşırı nüfus artışına, işkence ve ölüm cezasına, kadınlara yapılan ayrımcılığa, çocuk istismarına karşı mücadele vermekle kalmayıp hayvanları ve doğayı koruyarak ihtiyaç sahiplerine de yardım ediyoruz. Ayrıyeten gıda, giyim, ilaç ve ev aletleri konusunda da katkıda bulunuyoruz.

FIGU’nun faaliyetleri arasında günlük hayatta ortaya çıkabilen durumlarla ilgili danışmanlık yapmak da bulunuyor. Bu tür bir danışmanlık elbette ki ücretsiz olarak veriliyor. Doğrusunu istersen hiçbir şekilde kâr gütmeyen ve kanun hükmünde bir kuruluşuz.

Wednesday 3 February 2021

Plejaren'e Üye Kişiler Bölüm 4 - Plejarische Kontaktpersonen Teil 4

Sayısı 60'tan fazla olan dünya dışı insanların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Resimlere tıklayarak büyütüp görüntüleyebilirsiniz.

Telaffuz kurallarına yönelik bilgilendirmeler:
-Tüm isimler yazıldığı gibi telaffuz edilir.
-Özel isimlerde altı çizili olan harfler uzatılarak telaffuz edilir. Örneğin; Menara = Menaara
-J harfi içeren özel isimler "İ veya Y" harfleri gibi telaffuz edilir. Örneğin; Semjase = Semyaase, Jmmanuel = İmmanuel
-QU harfi içeren özel isimler "KV" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Quetzal = Kvetzal, Queda = Kveda
-X harfi ile başlayan isimler "KS" sesi ile telaffuz edilir. Örneğin; Xeruel = Kseruel
-Aa, oo, uu, ii ve ee şeklinde çift ünlüler içeren isimler ayrık ve duraksayarak telaffuz edilir. Örneğin; Xawaadon = Ksawa-aadon
-W harfi Türkçedeki "V" harfi gibi telaffuz edilir.
-CH harfi içeren özel isimler gırtlaksı "H" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Melchora = Melhhoora
-SCH harfi Türkçedeki "Ş" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Najdescha = Naydeşa
-TSCH harfi Türkçedeki "Ç" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Tschaned = Çaned
-Z harfi içeren özel isimler "TS" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Zeltan = Tseltan, Zafenatpaneach = Tsafenatpaneeahh
-Y harfiyle başlayan özel isimler "Ü" harfiyle telaffuz edilir. Örneğin; Ypral = Üpral
-C harfiyle başlayan özel isimler yumuşak bir "K" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Cladena = Kladeena

Yanarara - Die lichtvoll Strahlende - Işık dolu bir şekilde parlayan kadın (Türkçedeki "Y" gibi telaffuz edilir)
  • DAL Evreni'nde bulunan SONARA gezegeninden gelmektedir.
  • Zafenatpaneach'la beraber çalışmaktadır ve meslektaşlardır.
  • Sonara gezegeninde bulunanlar kendilerine Sonalılar veya Sona halkı demektedirler.
  • Sona dilinde ‹Son› kâinat, ‹Ara› ise çiçek demektir. Dolayısıyla Sonara, Kâinat Çiçeği (Universum-Blüte) anlamına gelir.
  • Sona halkı Semjase'ye kaza geçirdiği zaman yardım eden kişilerdir.
  • 97. buluşma yazanağı 28 Aralık Çarşamba 1977 saat 20.08'de Quetzal'ın Sonalılara dair söyledikleri şunlardır: Bildiğim kadarıyla DAL Evreni'nde yaşayan bir insan ırkı ve ömürleri yaklaşık 1360 yıl ki bizimkinden daha da yüksek. Dünya ölçülerine göre boyları yaklaşık 175 cm ve kafatası şekilleri görebildiğim kadarıyla bizimkilerden daha uzundu. Kafalarının uzunluğu bizimkinden ve sizlerden yaklaşık %25 daha uzun. Irklarının adı bilmediğim bir dilde Sona deniliyor. Teknolojik ve tıbbi açıdan bizden 400 yıl daha ilerideler. Onlar hakkında bildiklerim bu kadar.
  • Nur soviel ist mir bekannt über sie, dass sie eine Menschenrasse des DAL-Universums sind, deren Durchschnittsalter mit 1360 Erdenjahren selbst unserer Lebenserwartung weit überlegen ist. Ihre Körpergrösse beträgt nach irdischen Massen 175 Zentimeter, wobei ihre Schädelform sehr viel höher und länger ist als die unsere, wie ich feststellen konnte. Die Kopflänge entspricht ungefähr der Grösse von 25% mehr als der von uns und euch. Ihre Rasse wird Sona genannt in einer mir unbekannten Sprache, und ihre Gesamtentwicklung in technischer und medizinischer Hinsicht entspricht 400 Jahren mehr als der unseren. Das ist alles, was ich über sie weiss.
  • Sona halkı Plejaren'lerden her anlamda daha gelişmiş olduklarından dolayı onlara çeşitli teknolojik yardımlarda bulunmuşlardır.
Bermunda - Die sehr machtvoll ist - Çok kudretli kadın






Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Bermunda kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.
  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedir.
  • 234 yaşındadır.
  • Quinto'nun kızıdır ve babası 763 yaşındadır. (Dem man Vertrauen schenkt - Güvenilebilecek kimse)
  • Bermunda çocukluğundan beri yaklaşık 110 yıldır her türlü Dünya dinini, mezhebini ve tarihlerini araştırıp incelemiştir. Kapsamlı bir şekilde hepsini soruşturarak geçmiş zamanlara da yolculuk yapıp ilgili olayları görmüştür.
  • Ayrıca Bermunda Erra'da tanınan bir virtüözdür (herhangi bir müzik aracını büyük ustalıkla çalabilen sanatçı) ve birçok armoni enstrümanı çalabilmektedir. Armoni bilimcisi olmasının ve armoni öğretisi uğraşının yanı sıra patojenez (Genese), gen bilimi, kalıtım bilimi ve kalıtım biyolojisi uzmanıdır.
  • Babası Quinto ise Dünya'daki her devlet alanlarındaki siyasi hareketleri ve entrikaları değerlendirip gözetlemektedir. Buna doğrudan veya dolaylı, açık veya gizli devlet yönetimleri, müşavirler ve kamu komisyoncuları, gizli servisler, tüm askerî sistemler ve kapsamlı ekonomi sistemleri de dâhildir. Dahası geniş ölçüdeki yabancı politikaların, her türlü iki yüzlü, düzenbaz ve mutaassıp dinî etkilerin gözetlenmesi, değerlendirilmesi ve tenkit edilmesi de dâhildir.
  • Bahsedilen şekilde Quinto ayrıyeten özellikle de Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa Birliği ve Rusya konusunda uzman olduğu gibi diğer tüm Dünya devletleriyle de ilgilenmektedir.
  • Dazu gehören die Aufgaben der Beobachtung und Beurteilung politischer Bewegungen und Machenschaften sämtlicher Domänen aller Staaten. Damit meine ich alle Ressorts, wie die direkte, indirekte, offene und geheime Staatsführung sowie deren Beratende und Lobbyisten, wie auch die Geheimdienste, das gesamte Militärwesen und das umfängliche Ökonomiesystem. Weiter gehören zu meinen diesbezüglichen Aufgaben auch die Beobachtung, Beurteilung und Auswertung der weitumfassenden Aussenpolitik, wie aber auch die Religionseinflüsse aller Art, die heuchelnd, scheinfromm, arglistig und falschzüngig auf alle Menschen dieser Ressorts unheilbringend einwirken. In der genannten Weise befasse ich mich mit allen Staaten auf der Erde, wobei ich mich jedoch besonders auf die wichtigsten aller Formen und Fakten hinsichtlich der Vereinigten Staaten von Amerika, der Europäischen Union und Russland spezialisiert habe.
Ypral (Der Lachende - Gülen adam) ve Sistana (Die Schwärmende - Hayran kalan kadın)
  • TRILAN gezegeninden gelmektedirler.
  • Kekremsi (Acoroide) ırkına aittirler. (Kekremsiler hakkında bilgi almak için tıklayınız)
  • Boyları yaklaşık 110 ile 120 cm'dir.
  • Ciltleri yeşil renktedir ve tüm vücutları oldukça aşındırıcı bir asit tabakasıyla kaplıdır. Ayrıca kılsızlardır.
  • Ellerinde ve ayaklarında toplam yedi parmak vardır.
  • İsviçre'deki ana merkeze 26 Haziran 2004'te gelmişlerdir.
  • Sabah erken saatlerde çiftin yürüyüşleri sırasında, FIGU ortak arabasının ve Atlant Bieri’nin arabasının park edildiği garajın yanındaki üst otoparktan geçtiler. Atlant’ın aracında çok özel bir keyif bulmuş olmalılar. Bu yüzden, ikisinden biri sağ kolunu ve iki elini aracın motor kaputuna koymuş ve aracın gümüş boyasına kol ve eller kazınmış gibi bir izlenim bırakmış. Sağ elin yedi parmağı, altı parmak ve başparmağın yanı sıra elin avuç içi ve ön kol açıkça görülebiliyordu. Elin avuç içi çizgileri bile arabanın verniğine apaçık geçmişti. Aracın etrafında birkaç parmak izi daha bulunmuştu.
  • Bu haberi duyan Polonyalı gazeteciler haber yapmak için İsviçre'ye gelmişlerdir.
  • Arabadaki izleri görmek için tıklayınız.




Haraktys (Der Kleidsame - İyi giyinen adam) ve Jendaya (Die Dankbare - Müteşekkir kadın)
  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedirler.
  • Haraktys 1317, Jendaya ise 1015 yaşındadır.
  • İkisi de dil bilimcidir. Haraktys toplam 384, Jendaya ise 291 tane dil bilmektedir.
  • 21 Eylül Pazartesi 2020 saat 23.01'de Ptaah ile beraber bu ikisi Billy ile kitaplarının ana dili olan Almanca hakkında konuşmaya gelmişlerdir.
Onkoton (Der Wachsame - Uyanık adam)

 
Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Onkoton kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.
  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedir.
  • Onkoton 759 yaşındadır.
  • 20 Şubat 2021 22:58'de Ptaah'yla birlikte Billy'e ziyarete gelmişlerdir.
  • Onkoton sosyal pedagoji uzmanıdır.
Bu gönderide bahsi geçen her türlü bilgi ilgili buluşma yazanaklarında kolaylıkla bulunabilir ve okunabilir.
Buluşma yazanaklarının PDF hâline sağ sütunda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Die in diesem Beitrag aufgeführten Informationen sind in den entsprechenden Kontaktberichten zu finden und nachzulesen.

Bu yazı Berke Tepe tarafından düzenlenmiştir. 3 Şubat Çarşamba 2021, 21:46

Dieser Beitrag wurde von Berke Tepe ausgearbeiet. 3. Februar Mittwoch 2021, 21.46 Uhr

This post was published by Berke Tepe 3rd February Wednesday, 2021, 9:46 p.m.

No comments:

Post a Comment