FIGU nedir?

GÜNCEYE DAİR

Bu günce FIGU kuruluşuna resmî bir şekilde ait değildir ve FIGU tarafından aktarılan her türlü bilginin Türkçe dilinde yalnızca tarafsız bir çeviri hizmeti sunmaktadır. Resmî olup çevrilmiş olan bilgiler telif hakkına sahiptir ve gönderi sonlarında belirtilmiştir. Kişisel gönderiler ise bu güncenin sahibi tarafından yazılmaktadır ve yazar ismi gönderi sonunda belirtilmektedir.

BİLİNMEYE DEĞER VE OKUNMASI RİCA EDİLEN BİR YAZI

Milyarlarca yıldır evrensel yalvaç ve elçi Nokodemion'dan beri süregelen bir görevin temsilcisi olan ‹Billy› Eduard Albert Meier (BEAM) hiçbir anlamda ve bakımda başka insanlara bir mürit veya tarikat lideri vasfında davranan bir insan DEĞİLDİR, dolayısıyla sadece bir kılavuz ve öğretmen sıfatı sürdürmektedir.

FIGU, sözüm ona "Yeni Çağ" (New Age - Wikipedia) adı altında bulunan "spiritüel ilerleme/gelişim", yücelmiş evliyalar/ustalar, yüksek/ileri varlıklarla temas kurma, ışık varlıklarından ilhamlar edinme, parapsikoloji, meleklerle iletişim, sihir ve büyü vs. gibi ezoterik ve salt gerçeğe aksi düşen saçmalıkları barındıran bir tarikat veya kuruluş DEĞİLDİR.

FIGU, katiyen dinyayar bir yolda ilerlemez ve bu yüzden etrafında "havariler veya müminler" toplamayı gütmez.

Dolayısıyla FIGU üyeleri herhangi bir din öğretisine ait mümin insanlar olmayıp yaratılışsal gerçeğin arayışını sürdüren kişiliklerdir.

FIGU kuruluşu hiçbir anlamda belli bir felsefeyi, dünya görüşünü, düşünce tarzını, zihniyeti, spiritüel doktrini vs. yaymayı amaçlayan ve bir müridin veya bir din liderinin kullarının üzerinde asasını savurduğu ve onlara emirlerini yağdırdığı bir tarikat hiçbir şekilde DEĞİLDİR ve OLMAYACAKTIR.

FIGU üyeleri her anlamda ve her bakımda eşit haklara ve özgür iradeye sahip insanlardır ve HERKES kendi eylemleri ve yaptıklarıyla sorumludur. Kimsenin birbirinden fazla veya az değeri yoktur.

FIGU, katiyen insanlara bir fikri veya belirli bir düşünce tarzını dayatma yoluyla insanların aklına sokma yöneliminde bulunmaz. FIGU'nun izlek düşüncesi bir fikri dayatmaktansa hakikati ve ilgili gerçekleri gözler önüne sürerek insanların bunları kendi bilinçleriyle ve akıl melekeleriyle üzerine düşünüp tartıp ve bunun sonucunda ortaya çıkan fikirleri ve bilgi değerlerini de göz önünde bulundurarak doğru mu yanlış mı olduğuna insanın kendi hür iradesiyle karar vermesine dayalıdır.

FIGU'nun ereği; Billy'nin, Plejarenlerin ve hatırlanması zor devirlerden beri hayatlarını barışçıl ölçütlere ve etkilere ve evrensel gerçeğe göre sürdüren diğer dünya dışı kökenli insanların da desteğiyle gerçeği dünya çapına yaymaktır.

FIGU'nun bir diğer hedefi ise tüm insanlar hayatlarını gerçeğin öğretisine göre şekillendirmesi gerektiğidir ki böylece gerçeğin uygulanışı ve yasaları ve buyrukları Yaratılışa uygun bir usulde başarılı bir şekilde insanlarda etkisini bulsun.

FIGU, insanları aşırı nüfus artışı, insan işkencesi, kadınlara, hayvanlara ve çocuklara yapılan zulümler, idam cezası gibi tüm insanoğlunu ilgilendiren en önemli konulara ve meselelere dair bilgilendirmekle görevlidir. Bu amaçla her ülkenin hükûmetine yazılar gönderip güncel durumları gözlerinin önüne sermektedirler. Bilmukabele bahsi geçen konularla meşguliyeti olan veya herhangi bir ilgisi bulunan kuruluşlara, derneklere ve diğer gruplara olduğu gibi şahsi kişilere de yazılar göndermekteler.

Billy’nin 1998'deki bir röportajında bahsettiği üzere:

FIGU’nun hedefi yaratılışsal doğal yasa ve buyruklara dair gerçeğin dünya çapında yayılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda bu yasa ve buyruklara göre olan dirlik yoruğunu da yaymaktır ki bu sayede insan sevgi, bağdaşım, insancıllık ve ehemmiyetli bir evrim gerçekleştirip yaşayabilsin.

Yaratılışsal doğal gerçeğin öğretisine ilişkin görevler bayağı çeşitli. Örnek vermek gerekirse; aşırı nüfus artışına, işkence ve ölüm cezasına, kadınlara yapılan ayrımcılığa, çocuk istismarına karşı mücadele vermekle kalmayıp hayvanları ve doğayı koruyarak ihtiyaç sahiplerine de yardım ediyoruz. Ayrıyeten gıda, giyim, ilaç ve ev aletleri konusunda da katkıda bulunuyoruz.

FIGU’nun faaliyetleri arasında günlük hayatta ortaya çıkabilen durumlarla ilgili danışmanlık yapmak da bulunuyor. Bu tür bir danışmanlık elbette ki ücretsiz olarak veriliyor. Doğrusunu istersen hiçbir şekilde kâr gütmeyen ve kanun hükmünde bir kuruluşuz.

Wednesday 3 February 2021

Plejaren'e Üye Kişiler Bölüm 3 - Plejarische Kontaktpersonen Teil 3

Sayısı 60'tan fazla olan dünya dışı insanların listesine ulaşmak için tıklayınız.

Resimlere tıklayarak büyütüp görüntüleyebilirsiniz.

Telaffuz kurallarına yönelik bilgilendirmeler:
-Tüm isimler yazıldığı gibi telaffuz edilir.
-Özel isimlerde altı çizili olan harfler uzatılarak telaffuz edilir. Örneğin; Menara = Menaara
-J harfi içeren özel isimler "İ veya Y" harfleri gibi telaffuz edilir. Örneğin; Semjase = Semyaase, Jmmanuel = İmmanuel
-QU harfi içeren özel isimler "KV" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Quetzal = Kvetzal, Queda = Kveda
-X harfi ile başlayan isimler "KS" sesi ile telaffuz edilir. Örneğin; Xeruel = Kseruel
-Aa, oo, uu, ii ve ee şeklinde çift ünlüler içeren isimler ayrık ve duraksayarak telaffuz edilir. Örneğin; Xawaadon = Ksawa-aadon
-W harfi Türkçedeki "V" harfi gibi telaffuz edilir.
-CH harfi içeren özel isimler gırtlaksı "H" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Melchora = Melhhoora
-SCH harfi Türkçedeki "Ş" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Najdescha = Naydeşa
-TSCH harfi Türkçedeki "Ç" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Tschaned = Çaned
-Z harfi içeren özel isimler "TS" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Zeltan = Tseltan, Zafenatpaneach = Tsafenatpaneeahh
-Y harfiyle başlayan özel isimler "Ü" harfiyle telaffuz edilir. Örneğin; Ypral = Üpral
-C harfiyle başlayan özel isimler yumuşak bir "K" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Cladena = Kladeena

Najdescha - Die aus Hoffnung gewinnt - Umuttan kâr güden kadın
  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedir.
  • 438 yaşındadır.
  • Kendisi hem ev hanımı hem de eğitimli bahçıvandır. Kocasıyla beraber doğal gıda üretimi gözetleme tesisinde çalışıyor. Diğer bir deyişle bitki ekimi, bakımı ve hasatı için çok büyük bir sebze yetiştirme tesisinde çalışıyor. Buna aynı zamanda bostancılık da dâhil. Gıdaların nasıl istifade edilmesi gerektiğinden kocası sorumlu.
  • Üç tane çocuğu var; iki kız ve bir oğlan ve hepsi Ptaah'nın büyük uzay gemisinde çalışıyorlar.
Cladena-Aikarina - Cladena = Die immer die Wahrheit findet - Daima hakikati bulan kadın; Aikarina = Die Unbefleckte = Lekesiz/Kusursuz kadın
  • 1993 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • 28 yaşındadır. Billy ile 393. buluşma yazanağı 2 Temmuz Cumartesi 2005 saat 16.33'de, Aikarina 12 yaşındayken tanışmışlardır.
  • Aikarina ismini kullanmayı tercih ediyor.
  • Xawaadon, (Der von Göttern geliebt wird - Tanrılar tarafından sevilen adam) Aikarina'nın dayısıdır.
  • Tanışmasına vesile olan şey ise gök adalar arası bir yarışmaydı. Yarışmanın amacı, Billy’nin Dünya’daki görevini en iyi tanımlayan ifadeyi bulmaktı.
  • Aikarina, «Stille Revolution der Wahrheit», «Gerçeğin Durgun İhtilali» cümlesini buldu. Ödül ise Billy ile yüz yüze tanışmaktı.
Sugam - Der Redliche - Temiz kalpli adam
  • COMA gök adasında bulunan BARDAN 2 gezegeninden gelmektedir.
  • Bu galakside birbirine yakın üç tane yaşama elverişli gezegen bulunuyor ve isimleri BARDAN 1, 2 ve 3.
  • Sugam, biyolog ve zoologtur ve 92 yaşındadır.
  • Bardanlıların ortalama ömrü 211 yıldır.
  • İki kadınla evlidir ve her birinden birer çocuğu vardır.
  • Bardanlılar, Moğollara benzeyen fiziksel karakteristik özellikler taşımaktadırlar ve cilt renkleri kahverengimsi-sarımsı türdedir.
  • Bardan Ulusu (Volkseinheit Bardan) yaklaşık 95 yıl önce Plejaren Birdemi'ne katılmıştır.
  • Gezegenlerin merkez güneşlerinden uzaklıkları şu şekildedir:
  • Bardan 1: 99,6 milyon km - Bardan 2: 145,2 milyon km - Bardan 3: 198,7 milyon km
  • Sugam'ın yaşadığı Bardan 2 gezegeninde 1 yıl = 359,4 gündür ve 1 gün = 26,03 saattir.
  • Sugam'ın ırkı çok eskiden dünyamıza gelerek Hristiyanlık gibi dinler hakkında bilgi edinip kendi gezegenlerinde de öğretip uygulamışlardır ancak kardeş katliamları ve bir sürü savaş ortaya çıkmıştır. Bu yüzden yaklaşık bin yıl önce Dünya'ya gelmeyi yasaklayan bir yasa koyulmuştur.
  • Bardanlıların atalarının 30 Haziran 1908 yılında vuku bulan Tunguska Olayı ile doğrudan ilgileri vardır.
  • 428. buluşma yazanağı 10 Temmuz Pazartesi 2006 saat 15.04'te Ptaah'nın Tunguska Olayı'na dair anlattıkları şunlardır:
  • Tunguska Olayı’na sebep olan kişiler Coma Gök Adalar Kümesi’nde yaşayan bir ırktı. Büyük uzay gemileri olay zamanında büyük hasar aldı ve parçalanarak yok oldu. Onların ataları Dünya’ya yaptıkları keşif gezileri sırasında Hristiyanlık dinini kendi gezegenleri olan Bardan’a getirip orada uygulamaya başladılar. Bu sayede Hristiyanlık çok hızlı yayıldı ve sonunda hepsi ölümle sonuçlanan birçok savaşa sebep oldu. En sonunda düzen sağlandığında Bardan halkı Dünya’nın yakınına uçmayı ve herhangi bir nedenden oraya gitmeyi yasakladı. Bu yasaktan yaklaşık bin yıl sonra onlara ait büyük bir uzay gemisi yanlış girilen koordinatlar ve birtakım teknik hatalardan ötürü Güneş Sistemi’ne girdi ve gemi kendisini bulunduğu durumdan kurtaramayacak hâle gelip büyük bir hata yüzünden Dünya'da mahsur kaldı. Birkaç ay geçti ve uzay gemileri Tunguska/Rusya bölgesinde büyük teknik hasarlarla orada kaldı. Uzay gemisinde olan kişilerse normal halk arasına karıştı ve tanınmamaya gayret ettiler. Daha da ileriye giderek normal halkla cinsel ilişkiye girdiler ve bu olayın sonucunda uzay yolcularına onlar için daha görülmemiş bir hastalık olan frengi (syphilis) bulaştı. Gemilerine geri döndüklerindeyse diğer uzay yolcularına da bu hastalığı bulaştırdılar. Bu hastalığın tüm uzay yolcuları üzerinde çok kötü etkileri oldu çünkü çok hızlı bir şekilde aralarında yayıldı. Bardan halkının yapısal, fiziki ve genetik farklılıklarından dolayı hastalığın tehlikeli mutasyonları yani varyasyonları oluştu ve bu mutasyonlar da âdeta bir veba gibi salgın şeklinde yayılarak birçoğunun ölümüne sebep oldu. Kendi gezegenlerinden yardım alamazlardı çünkü verilen karara göre Bardan halkının Dünya ile ilişkileri yasaklanmıştı. Bundan ayrı olarak Dünya’da o sırada araştırma amaçlı kalan diğer uzaylı istihbaratlarıysa - yani biz ve bize ait olan diğerleri - gezegenlerinden gelen yasağa uymak zorunda kalarak hiçbir şekilde yardım etmediler ve bu yüzden kurallarımıza sadık kalmak zorundaydık. Bu yüzden uzay yolcuları için geriye sadece tek çare, kendilerini ve sebebiyet verdikleri her şeyi yok etmeleriydi. Sonuç olarak bu iş için bir atom bombası yaptılar ve bombayı atmosferden belli bir yüksekliğe çıkararak bombayla beraber atmosferden yeryüzüne kendilerini bıraktılar. Devasa patlama yüzünden büyük uzay gemisi tamamen parçalandı ve içinde bulunan 4387 üyesini küle çevirdi.
  • Gerçekleşen olayların hepsi bizim tarafımızdan gözlemlenip kaydedilmişti ve yaşanan her şeyin bilgisini uzay yolcularının geldiği gezegen olan Bardan’a bildirdik fakat yaşanan olaya müdahale etmemize izin verilmedi. Bu yüzden her şeyi oluruna bıraktık ama kendi aramızda anlaşarak Bardan gezegenine kendi kültürümüzü ve yönetim şeklimizi öğrettik ve onlara artık Dünya dinlerinden hiçbir zararın gelmeyeceğinin garantisini verdik. Süreç boyunca başarmak istediklerimiz iyi bir sonuca dönüştü ve Bardan halkı birdemimize katıldı. Dünya’dan yaklaşık 400 milyon ışık yılı uzaklıkta bulunan galaksiler kümesinden geliyorlar. Galakside üç tane gezegen var ve üçü de yaşama elverişli olup üzerinde yaşam biçimleri yaşıyor; sırasıyla, BARDAN 1, 2 ve 3. Üç gezegenin sakinleri kendilerine kısaca «Die Volkseinheit Bardan», «Bardan Ulusu» diyorlar ve ortak bir devlet sistemleri var.
Tunguska Bölgesi patlama yeri

Xeruel - Xeruela - Xaruala [sırasıyla] (Freund in der Not - Sıkıntı zamanındaki arkadaş | Freundin in der Not - Sıkıntı zamanındaki arkadaş | Freundin in der Qual - Izdırap zamanındaki arkadaş)

  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedirler.
  • Üçü de kardeştir ve üçüzlerdir.
  • 136 yaşındadırlar.
  • Xeruela ilk, Xeruel ikinci ve Xaruala üçüncü doğandır.
  • Ailelerinde 6000 yıldan fazladır tüm aile üylerinin isimleri X harfi ile başlamaktadır.
  • Soyadları ise Xerianam - Der das Licht in die Dunkelheit trägt - Işığı karanlığa taşıyan kimse demektir.
  • Plejaren mensupları çok eski zamanlardan beri baba tarafının soyadını taşımaktadırlar ve kadınlar da erkek eşlerinin soyadını alır.
  • Üçü de güdüm bilimci (sibernetikçi), yer bilimci (jeolog), gözetmen ve biyologtur.
Safarina - Die in Freude einhergeht - Neşenin yoldaşlık ettiği kadın

  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninden gelmektedir.
  • 249 yaşındadır.
  • Kendisi yer bilimi (jeoloji), jeofizik, astronomi, edim bilimi (pragmatik); ve biyolojik, teknolojik ve sosyolojik güdüm bilimiyle (sibernetikle) uğraşmaktadır. Aynı zamanda birçok farklı görev için gözetmendir.
  • Kendisi biseksüeldir ve Kardana (In Liebe geboren - Sevgi içinde doğmuş kimse) adında bir kadınla 86 yıldır evlidir.
  • Florena ve Enjana'nın yokluğunda Dünya'daki gözetim görevlerini devralmıştır.

Bu gönderide bahsi geçen her türlü bilgi ilgili buluşma yazanaklarında kolaylıkla bulunabilir ve okunabilir.
Buluşma yazanaklarının PDF haline sağ sütunda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Die in diesem Beitrag aufgeführten Informationen sind in den entsprechenden Kontaktberichten zu finden und nachzulesen.



Bu yazı Berke Tepe tarafından düzenlenmiştir. 3 Şubat Çarşamba 2021, 18:45

Dieser Beitrag wurde von Berke Tepe ausgearbeiet. 3. Februar Mittwoch 2021, 18.45 Uhr

This post was published by Berke Tepe. February 3rd Wednesday, 2021, 06:45 p.m.

No comments:

Post a Comment