FIGU nedir?

GÜNCEYE DAİR

Bu günce FIGU kuruluşuna resmî bir şekilde ait değildir ve FIGU tarafından aktarılan her türlü bilginin Türkçe dilinde yalnızca tarafsız bir çeviri hizmeti sunmaktadır. Resmî olup çevrilmiş olan bilgiler telif hakkına sahiptir ve gönderi sonlarında belirtilmiştir. Kişisel gönderiler ise bu güncenin sahibi tarafından yazılmaktadır ve yazar ismi gönderi sonunda belirtilmektedir.

BİLİNMEYE DEĞER VE OKUNMASI RİCA EDİLEN BİR YAZI

Milyarlarca yıldır evrensel yalvaç ve elçi Nokodemion'dan beri süregelen bir görevin temsilcisi olan ‹Billy› Eduard Albert Meier (BEAM) hiçbir anlamda ve bakımda başka insanlara bir mürit veya tarikat lideri vasfında davranan bir insan DEĞİLDİR, dolayısıyla sadece bir kılavuz ve öğretmen sıfatı sürdürmektedir.

FIGU, sözüm ona "Yeni Çağ" (New Age - Wikipedia) adı altında bulunan "spiritüel ilerleme/gelişim", yücelmiş evliyalar/ustalar, yüksek/ileri varlıklarla temas kurma, ışık varlıklarından ilhamlar edinme, parapsikoloji, meleklerle iletişim, sihir ve büyü vs. gibi ezoterik ve salt gerçeğe aksi düşen saçmalıkları barındıran bir tarikat veya kuruluş DEĞİLDİR.

FIGU, katiyen dinyayar bir yolda ilerlemez ve bu yüzden etrafında "havariler veya müminler" toplamayı gütmez.

Dolayısıyla FIGU üyeleri herhangi bir din öğretisine ait mümin insanlar olmayıp yaratılışsal gerçeğin arayışını sürdüren kişiliklerdir.

FIGU kuruluşu hiçbir anlamda belli bir felsefeyi, dünya görüşünü, düşünce tarzını, zihniyeti, spiritüel doktrini vs. yaymayı amaçlayan ve bir müridin veya bir din liderinin kullarının üzerinde asasını savurduğu ve onlara emirlerini yağdırdığı bir tarikat hiçbir şekilde DEĞİLDİR ve OLMAYACAKTIR.

FIGU üyeleri her anlamda ve her bakımda eşit haklara ve özgür iradeye sahip insanlardır ve HERKES kendi eylemleri ve yaptıklarıyla sorumludur. Kimsenin birbirinden fazla veya az değeri yoktur.

FIGU, katiyen insanlara bir fikri veya belirli bir düşünce tarzını dayatma yoluyla insanların aklına sokma yöneliminde bulunmaz. FIGU'nun izlek düşüncesi bir fikri dayatmaktansa hakikati ve ilgili gerçekleri gözler önüne sürerek insanların bunları kendi bilinçleriyle ve akıl melekeleriyle üzerine düşünüp tartıp ve bunun sonucunda ortaya çıkan fikirleri ve bilgi değerlerini de göz önünde bulundurarak doğru mu yanlış mı olduğuna insanın kendi hür iradesiyle karar vermesine dayalıdır.

FIGU'nun ereği; Billy'nin, Plejarenlerin ve hatırlanması zor devirlerden beri hayatlarını barışçıl ölçütlere ve etkilere ve evrensel gerçeğe göre sürdüren diğer dünya dışı kökenli insanların da desteğiyle gerçeği dünya çapına yaymaktır.

FIGU'nun bir diğer hedefi ise tüm insanlar hayatlarını gerçeğin öğretisine göre şekillendirmesi gerektiğidir ki böylece gerçeğin uygulanışı ve yasaları ve buyrukları Yaratılışa uygun bir usulde başarılı bir şekilde insanlarda etkisini bulsun.

FIGU, insanları aşırı nüfus artışı, insan işkencesi, kadınlara, hayvanlara ve çocuklara yapılan zulümler, idam cezası gibi tüm insanoğlunu ilgilendiren en önemli konulara ve meselelere dair bilgilendirmekle görevlidir. Bu amaçla her ülkenin hükûmetine yazılar gönderip güncel durumları gözlerinin önüne sermektedirler. Bilmukabele bahsi geçen konularla meşguliyeti olan veya herhangi bir ilgisi bulunan kuruluşlara, derneklere ve diğer gruplara olduğu gibi şahsi kişilere de yazılar göndermekteler.

Billy’nin 1998'deki bir röportajında bahsettiği üzere:

FIGU’nun hedefi yaratılışsal doğal yasa ve buyruklara dair gerçeğin dünya çapında yayılmasını sağlamaktır. Aynı zamanda bu yasa ve buyruklara göre olan dirlik yoruğunu da yaymaktır ki bu sayede insan sevgi, bağdaşım, insancıllık ve ehemmiyetli bir evrim gerçekleştirip yaşayabilsin.

Yaratılışsal doğal gerçeğin öğretisine ilişkin görevler bayağı çeşitli. Örnek vermek gerekirse; aşırı nüfus artışına, işkence ve ölüm cezasına, kadınlara yapılan ayrımcılığa, çocuk istismarına karşı mücadele vermekle kalmayıp hayvanları ve doğayı koruyarak ihtiyaç sahiplerine de yardım ediyoruz. Ayrıyeten gıda, giyim, ilaç ve ev aletleri konusunda da katkıda bulunuyoruz.

FIGU’nun faaliyetleri arasında günlük hayatta ortaya çıkabilen durumlarla ilgili danışmanlık yapmak da bulunuyor. Bu tür bir danışmanlık elbette ki ücretsiz olarak veriliyor. Doğrusunu istersen hiçbir şekilde kâr gütmeyen ve kanun hükmünde bir kuruluşuz.

Tuesday 2 February 2021

Plejaren'e Üye Kişiler Bölüm 1 - Plejarische Kontaktpersonen Teil 1

Sayısı 60'tan fazla olan dünya dışı insanların listesine ulaşmak için tıklayınız.


Resimlere tıklayarak büyütüp görüntüleyebilirsiniz.

Telaffuz kurallarına yönelik bilgilendirmeler:
-Tüm isimler yazıldığı gibi telaffuz edilir.
-Özel isimlerde altı çizili olan harfler uzatılarak telaffuz edilir. Örneğin; Menara = Menaara
-J harfi içeren özel isimler "İ veya Y" harfleri gibi telaffuz edilir. Örneğin; Semjase = Semyaase, Jmmanuel = İmmanuel
-QU harfi içeren özel isimler "KV" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Quetzal = Kvetzal, Queda = Kveda
-X harfi ile başlayan isimler "KS" sesi ile telaffuz edilir. Örneğin; Xeruel = Kseruel
-Aa, oo, uu, ii ve ee şeklinde çift ünlüler içeren isimler ayrık ve duraksayarak telaffuz edilir. Örneğin; Xawaadon = Ksawa-aadon
-W harfi Türkçedeki "V" harfi gibi telaffuz edilir.
-CH harfi içeren özel isimler gırtlaksı "H" şeklinde telaffuz edilir. Örneğin; Melchora = Melhhoora
-SCH harfi Türkçedeki "Ş" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Najdescha = Naydeşa
-TSCH harfi Türkçedeki "Ç" harfi gibi telaffuz edilir. Örneğin; Tschaned = Çaned
-Z harfi içeren özel isimler "TS" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Zeltan = Tseltan, Zafenatpaneach = Tsafenatpaneeahh
-Y harfiyle başlayan özel isimler "Ü" harfiyle telaffuz edilir. Örneğin; Ypral = Üpral
-C harfiyle başlayan özel isimler yumuşak bir "K" sesiyle telaffuz edilir. Örneğin; Cladena = Kladeena



Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Sfath kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.

Sfath - Mächtiger der Weisheit - Bilgeliğin yücesi (Sondaki "h" telaffuz edilmez)
  • 801 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • Kendisi bir bilinç düzeği olan ve Jschwischlikten sonra gelen Srut düzeğindeydi.
  • 1953 yılında 1052 yaşında yaşamdan göçmüştür.
  • Ptaah'nın babasıdır. Semjase ve Pleija'nın büyükbabasıdır.
  • Safar (Hayvan gözlemleyicisi - Der Tierbeobachter) adında 1222 yaşında ikiz bir erkek kardeşi vardır.
  • Ayrıyeten Asket'in babası Casill ile kardeştir.
  • 1942 yılında Billy'nin beş yaşındayken ilk kez buluştuğu dünya dışı kökenli insandır.
  • Temasın amacı; Billy’nin görevinin ne olduğunu açıklamak ve normal bir okulda öğrenemeyeceği bilgileri ona aktarmaktı.

Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Asket kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.

Asket - Die Selbstüberwindende - Kendisinin üstesinden gelen kadın
  • DAL-Evreni'ndeki AKON yıldız sisteminde bulunan TİMAR gezegeninde doğmuştur.
  • Kendisi bir Jschrisch'dir (Bilgeliğin hatunu - Königin der Weisheit). 415 yaşındadır.
  • Ptaah ile baba tarafından kuzendir.
  • Babası Casill (Huşu buyuran erkek - Der Ehrfurcht gebietet) Sfath'ın erkek kardeşidir.
  • 11 yıl süren buluşmaları boyunca ikisi birçok ülkeye gidip, Billy’nin farklı dinlerin özelliklerini öğrenmesi sağlanmıştır. Zamanda yolculuk sayesinde İncil’de yer alan birçok olayın tarihine gitmişlerdir ve asıl yozlaştırılmış gerçekleri Billy’nin görmesine yardımcı olmuştur.
  • TİMAR’da yaşayan Asket’in yardımcısı olan NERA (Die liebevolle Freundin - Sevgi dolu kadın arkadaş) Billy ile tanışmıştır.
  • Billy, Asket ve Nera ile tanıştığında onların fotoğrafını çekmiştir. Fotoğraf basılmak istendiği zaman o zamanlarda Billy’e komplo kuran kişiler fotoğrafı değiştirip bozmuşlardır. (1975/1976)
  • Solda Asket, sağda ise Nera


  

Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Semjase kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.

Semjase - Die Halbgöttin - Yarı tanrıça
  • 3 Şubat 1645 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • Ptaah'nın kızıdır ve Sfath'ın kız torunudur. 376 yaşındadır.
  • Yucatan (Büyük hanların efendisi - Herr der grossen Reiche) adında vefat etmiş bir erkek kardeşi vardır.
  • Kendisi bir Jschrisch'dir (Bilgeliğin hatunu - Königin der Weisheit).
  • Yaklaşık 175 cm boyundadır ve mavi gözlüdür.
  • Semjase’nin öğrendiği meslekler: Özüt Öğretisi Eğitimi, Güdüşüm, Mühendislik, Arkeoloji, Dünya Dinleri, Siyaseti ve Ekonomisi, Dünya’daki İnsanoğlunun Tarihi vb.
  • 28 Ocak 1975 Salı günü öğlen saat 13.11'de Semjase ile resmî görev ve buluşma yazanakları başlamıştır.
  • Yaklaşık 1775 yılında Semjase’nin eşi yabancı bir gök adaya keşif gezisine katılan ekibin bir parçasıydı. Işın gemilerinde açıklanamayan sorunlardan ötürü Semjase’nin kocasının bulunduğu gemi bir güneşe çarpmıştır ve 11 yıl sonra sadece bir gemi geri dönmüştür. Bu yüzden Semjase dul kalmıştır. Evliliği 7 yıl sürmüştür ve eşiyle geziden dönünce çocuk yapma kararı almışlardır.
  • 15 Aralık 1977’de Semjase hayati tehlikeye sahip bir kaza geçirdi. Billy ile sohbet ederken, Billy’ye inanmayan birisi onları gözetlemeye kalkmıştır. Semjase’nin uzay gemisi bu davetsiz misafiri tespit edince ona haber vermiştir ve Semjase aceleyle kaçmaya çalışırken ayağını sandalyenin basamağına sıkıştırmıştır ve kafasını duvara çarpmıştır. Bunun sonucunda yere düşmüştür ve sağ kolunu kırmıştır. Aynı zamanda kafatasında ağır hasarlı kırıklar oluşmuştur. Kendisini gemisine ışınlayabilmiştir ama gemide yerde komaya girmiş hâlde QUETZAL tarafından bulunmuştur. Quetzal, Semjase’nin kolunu iyileştirmiştir ama kafatası için bir şey yapamamıştır bu yüzden Erra’ya dönmüşlerdir. Semjase’nin ölmemesi için soğutucu bir kapsülde onu dondurmuşlardır ve bu sürede babası Ptaah yardım aramaya koyulmuştur. DAL evreninde bulunan «SONARA» gezegenindeki insanlar yardım teklifinde bulunmuşlardır ve Semjase’nin hasarlı kırıklarını vakum teknolojisiyle çıkarmışlardır. Donmuş beyin asitleri yapay olarak oluşturulmuş olan plazmaprotonal yeni beyin parçalarına enjekte edilerek yapay ve organik beyin parçalarının uyumlu hâle gelmesi için hızlı bir iyileşme süreci oluşturulmuştur.
  • Semjase son 42 saati unutmuş olarak uyanmıştır ve kazanın sonucunda hafızasının büyük bir bölümünü kaybetmiştir. Hayatı boyunca edindiği bilgelik ve bilgi seviyesini tekrar geri getirmek için de 70 yıl gibi bir süre lazımdı ve bunun için Semjase iyileşene kadar DAL evreninde kalması gerektiğine karar verilmiştir. Şu an hâlâ orada Asket'in halkıyla beraberdir.

Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Quetzal kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.


Quetzal - Federschlange - Tüylü yılan
  • 1631 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • Kendisi bir Jschwisch'tir. (Bilgeliğin hakanı - König der Weisheit). 390 yaşındadır.
  • Annesi 515, babası ise 517 yaşındadır.
  • Quetzal, Sfath'ın oğlunun oğlunun oğlunun oğludur.
  • Önceki yaşamlarından birisinde Plejaren olan Gabriel olarak yaşamıştır. (Yaratılışın adamı - Mann der Schöpfung) ve Gabriel, Jmmanuel'in (İlahi bilgi sahibi kimse - Der mit göttlichem Wissen) (Hz. İsa) öz babasıydı.
  • Dört tane kadınla evlidir ve toplam altı çocuğu vardır.
  • Billy ile kurulan buluşmalar sırasında Dünya’da kalmaları için kurulan istasyonun kumandanıdır.
  • 190 cm boyundadır. Mavi-gri göz rengi ve açık kahverengi saça sahiptir.
  • Quetzal teknoloji konusunda kendini birçok alanda geliştirmiştir ve Billy’nin görevine yardımcı olabilecek birçok cihaz kurmuştur.
  • Aynı zamanda coğrafyacı, fizikçi ve doktordur.
 

Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Ptaah kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.

Ptaah - Der, der das Leben in Weisheit lebt - Hayatı bilgelikte yaşayan kimse (Sondaki "h" telaffuz edilmez)
  • 1217 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • Kendisi bir bilinç düzeği olan ve Jschwischlikten sonra gelen Srut seviyesindedir.
  • 804 yaşındadır.
  • Üç kadınla evlidir. En sonki eşi 2010 yılında ölmüştür.
  • Üç çocuğu vardır: Semjase, Pleija (Yediliğin kurallarını şereflendiren kadın - Die die Gesetze der Siebenheit ehrt) ve Yucatan (vefat etmiştir)
  • Büyük büyük büyükbabası Hilak'tır. (Uysal erkek)
  • Büyük büyükbabası Gabriel'dir.
  • Büyükbabası Ezekeel'dir. (Uzlaştırıcı erkek)
  • Dünya, Erra ve Harkomen sisteminde bulunan Amateban gezegeninin Jschwischidir.
  • Ptaah, eski Girit kültürünü ve geleneklerini araştırmak için M.Ö. 17. yüzyılda Girit Uygarlığı zamanında gizli bir şekilde kalmıştır. Bunun nedeni Yunan kültürüne duyduğu ilgi yüzündendir ve ayrıyeten Eski Yunanca konuşabilmektedir. Hatta Eski Yunancada yazılmış birçok kitaba sahiptir.
  • Aynı zamanda coğrafyacı, fizikçi ve doktordur.

Billy (solda) ve Ptaah (sağda) atmosferi insanlar için uygun olmayan bir gezegendeyken. (1975/1976)

 

Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Florena kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.

Florena - Die Blühende - Çiçek açan kadın
  • Aralık ayında 1833 yılında PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • Ptaah’nın yokluğunda Billy ile buluşmuştur. Ptaah’nın vekilidir.
  • Zafenatpaneach’la (Kurtarıcı - Der Retter) evlidir ve Tanissa ile yakın arkadaştır.
  • Annesi Susanka (Zambakların koruyucusu - Behüterin der Lilien) ve kız kardeşi ise Taneta'dır. (Minnet getiren kadın - Die Dankdarbringende)
Pleija - Die die Gesetze der Siebenheit ehrt - Yediliğin kurallarını şereflendiren kadın
  • PLEJARA yıldız sistemindeki ERRA gezegeninde doğmuştur.
  • 350 yaşındadır.
  • Semjase'nin kız kardeşidir ve Ptaah'nın kızıdır.
  • Billy’nin eşi Pleija’yı rüyasında görmüştür ve Billy daha Pleija’yla tanışmadan önce rüyasını kocasına anlatmıştır. Billy bu rüyadaki detayları Semjase’ye anlatınca doğruluğu kabul edilmiştir. Rüyada, Billy siyah saçlı, beyaz tenli ve ismi PLEIJA olan birisiyle sohbet ediyormuş.
Menara - Die in Liebe sanftmütig ist - Sevgide yumuşak huylu olan kadın


Sağdaki resim Berke Tepe, Plejara Bermunda, Billy ve Bernadette Brand ve FIGU ile ortaklaşa üretilmiş olup Menara kişisinin gerçek görünüşünü resmen tasvir eder.
  • WEGA yıldız sistemindeki DERON gezegeninde doğmuştur.
  • 330 yaşındadır.
  • Elektra'nın kız kardeşidir.
  • Deron gezegeninde konuşulan dil JENAN'dır.
  • Billy'nin Menara'nın ırkı hakkında sorduğu soruya yönelik Menara şu cevabı vermiştir:
  • «Irkımız aslında bu dünyada çok erken zamanlarda ortaya çıktı çünkü atalarımız Dünyalılarla çiftleşti ve Hun Kabileleri’ni oluşturdu. Hunlar ise kısa bir süreliğine Afrika bölgesinde yer alan zenci kabileleriyle karıştı (çiftleşti). Bu olaydan sonra yeni ırklar ortaya çıktı; örneğin, Hottentotlar. Bu kabilelerin bazıları atalarımızla tekrar iletişim kurdu ve şu anki ırkımızı doğurdu.»
  • «Unsere Rasse ist tatsächlich zu sehr frühen Zeiten entstanden auf dieser Erde, denn unsere Vorfahren vermischten sich mit Erdbewohnern und zeugten die sogenannten Stämme der Hunnen, die sich zu späteren Zeiten mit negriden Stämmen im afrikanischen Raume zusammentaten für sehr kurze Zeit. Daraus entstanden neue Rassen, so unter anderem über einen sehr langen Zeitraum hinweg die Hottentotten. Einige dieser Stämme wieder verbanden sich mit unseren späteren Vorfahren und zeugten mit ihnen unsere heute bestehende Rasse.»
  • Hottentot/Khoikhoi kabilesi resimleri için tıklayınız. (Çekik gözlü siyahi insanlar)

Bu gönderide bahsi geçen her türlü bilgi ilgili buluşma yazanaklarında kolaylıkla bulunabilir ve okunabilir.
Buluşma yazanaklarının PDF haline sağ sütunda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Die in diesem Beitrag aufgeführten Informationen sind in den entsprechenden Kontaktberichten zu finden und nachzulesen.



Bu yazı Berke Tepe tarafından düzenlenmiştir. 2 Şubat Salı 2021, 23:09

Dieser Beitrag wurde von Berke Tepe ausgearbeiet. 2. Februar Dienstag 2021, 23.09 Uhr

This post was published by Berke Tepe. February 2nd Tuesday, 2021, 11:09 p.m.

No comments:

Post a Comment